web analytics

9:00 - 17:00

Ora: Luni - Vineri

0734909090

Sunati inainte de a ne vizita

Facebook

 

Testimoniale

Obiectivul nostru principal este satisfactia clientilor.

Parerea dumneavoastra conteaza pentru noi!

Iata mai jos cativa clienti multumiti de serviciile noastre:

I am raw html block.
Click edit button Va multumesc pentru modul profesionist in care ati prestat serviciu de recuperare date cuprins in contractul dintre societatile noastre.
Relatia cu societatea Dumneavoastra a decurs foarte bine, fiind respectate toate clauzele din contract.
Ceea ce m-a impresionat in mod placut este timpul scurt in care au fost recuperate datele si modul in care am fost consultat privind ordinea si importanta recuperarii datelor.
Avand in vedere cele de mai sus, voi recomanda societatea Dumneavoastra si catre alte societati si persoane care vor intampina probleme similare.

EnergoBit
 Adrian TEREC
 Str. Taietura Turcului nr.47/11
 Cluj-Napoca
 tel.: 0264 207 544
 tel./fax: 0264 207 555
adrian.terec@energobit.com
www.energobit.com
 • Exista momente in viata cand ai impresia ca ai pierdut totul, ca viata ti se destrama intr-o implacabila disolutie in neant.
  Credeti ca exagerez?!
  Cati dintre dumneavostra nu ati pierdut cel putin o data informatia de pe un hard disc?! Poze, filme, poate intreaga cronica a vietii dumneavostra.
  Ei bine, daca vi s-a intamplat asa ceva atunci exista o solutie. Este firma "SaveData".
  Noua ni s-a intamplat, dar ei au transformat aparentul sfarsit intr-un nou inceput.
  Datorita lor, un aparat ultraperformant a fost readus la viata, pentru ca ei au stiut cum si au putut recupera toate datele de pe un hard disc cu defect mecanic.
  Va multumim, SaveData, ca ati existat cand am avut mai mare nevoie de voi.
  Va dorim sa existati si in continuare pentru ca doar un naiv isi imagineaza ca un hard disc dureaza o vesnicie.

  Lukmed
   Echipa Lukmed.
   Str. Republicii nr. 105A
   Cluj-Napoca
   tel.: 0264 455 455
   tel./fax: 0264 450 054
  contact@lukmed.ro
  www.lukmed.ro
 • Sunt din Timisoara si am avut de recuperat date personale foarte importante de pe un hard-disk "mort". Mi s-a recomandat Save Data si totul a decurs perfect: am trimis hard-disk-ul, a fost evaluat, datele au fost recuperate. Sunteti profesionisti adevarati si o sa va recomand si eu daca o sa am ocazia.

  Multumesc inca o data!

   Horaţiu Tăutan - Software Engineer
   Interior Instrumentation & Driver HMI
   Continental Automotive Romania SRL
   Strada Siemens, nr.1
   300 701 Timisoara, Romania
   A Continental Corporation company
   Tel: +40 256 25-3136
   Fax: +40 256 22-2553
  horatiu.tautan@continental-corporation.com
  www.continental-corporation.com
 • Prin prezenta, dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul profesional in care S.C. SAVE DATA S.R.L, a acordat firmei noastre servcii de reparatie si recuperare date cu defect fizic pentru calculator /laptop. Totodata, echipa S.C. SAVE DATA S.R.L , prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de recuperare date, mai ales ca aceste date erau destul de importante pentru firma noastra.

  In concluzie, recomand compania S.C. SAVE DATA S.R.L, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

  LABO SHOP
   LITAN CRSTIAN EDUARD - ADMINISTRATOR
   SC LABO SHOP SRL
   CLUJ NAPOCA, STR HOREA, NR. 72, AP. 6, CLUJ, ROMANIA
   Telefon: 0264433091
   Fax. 0264433091
 • In momentul cand nu mai speram sa recuperam date esentiale pentru functionarea companiei, am primit vestea ca nu e totul pierdut.

  In final am reusit sa recuperam totul si acesta doar datorita SAVE DATA.

  Le multumim pe acesta cale si le uram ca pe viitor sa die tota sa de profesionisti.

  WS COMM SRL
 • Aflasem de la o cunostinta ca firma Save Data este o firma care isi trateaza cu seriozitate clientii, dar am avut recent ocazia sa ma conving si personal. Pentru promptitudinea de care ati dat dovada in recuperarea datelor de pe discul defect, va multumesc si in numele meu si al companiei la care lucrez.

  Initial, am crezut ca nimeni nu va reusi sa rezolve problema. Am apelat la mai multe echipe de service insa fara nici un rezultat mai ales ca eram presata si de timp! Implicarea dumneavoastra directa a facut ca, la numai cateva zile de la semnalarea defectiunilor, sa putem lucra la capacitate maxima. Acest fapt nu poate decat sa ma bucure si sa vad compania dumneavoastra ca pe un partener deosebit atat pentru mine cat si pentru cei care trec prin aceleasi situatii neplacute.

  Va multumesc!

  Bioeel
   Ciulei Daniela
   Director Executiv Bioeel
 • Am onoarea de a multumi echipei Save Data pentru ajutorul acordat in recuperarea unor date de pe un memory stick blocat, si de a recomanda aceasta firma de profesionisti tuturor care se afla in situatia mea si nu stiu cui sa- i ceara ajutor. Oricine poate pati sa se blocheze un hard, un memory stick, si este bine de stiut, ca exista firme serioase in domeniu, care te pot ajuta la nevoie, care sunt seriosi si prompti in colaborare, si cel mai important, respecta termenele stabilite.

  Va multumim!!!

  Best Western Fusion Hotel
   Torjai Zsolt
   General Manager
   Best Western Fusion Hotel
   Cluj Napoca
   Tel: +40264501827; +40-733-055-900
  torjai.zsolt@bestwesterncluj.ro
  www.bestwesterncluj.ro
 • Datenrettung von RAID 5 Sytem mit zwei defekten Festplatten

  Nach einem kapitalen Stromausfall bei unserer Niederlassung in Timişoara Rumänien mussten wir feststellen, dass zwei von vier Festplatten des RAID 5 Systems in der Storage defekt waren. Leider war auch das Backup nicht vollständig, was eine rasche Rettung der Daten notwendig machte. Die Firma „Save Data SRL” in Cluj (Rumänien) hat diese Aufgabe bravurös erledigt und innerhalb von nur zwei Tagen sämtliche Daten wiederhergestellt.

  Ich möchte mich herzlich für die hervorragende Arbeit bedanken!

   Burkhard Kresser
   Cross Border Manager | IT-Services Medienhaus Group
   Vorarlberger Medienhaus | Inform Media HU / RO / UA
   MCP | MCSA | MCSE | MCTS | MCITP
   Teleport Consulting & Systemmanagement GmbH
   A-6858 SCHWARZACH | Gutenbergstraße 1
   T +43 5572 501 729 | F +43 5572 501 97 729
  burkhard.kresser@teleport.vol.at | www.medienhaus.at
 • Suntem o companie care executa lucrari in domeniul automatizarilor industriale. Am ajuns intr-o situatie dificila datorita defectarii unui harddisk la care din pacate nu ii facusem un backup. Astfel dupa trei incercari nereusite pe la diverse firme am primit recomandarea de la un colaborator care ne-a indreptat catre SAVE DATA si domnul Dan Sirbu. A reusit ceea ce nu am crezut ca este posibil si a recuperat date foarte importante pentru noi.

  Dupa aceasta situatie prin care am trecut recomand tuturor celor care au astfel de probleme sa apeleze la domnul Dan Sirbu de la SAVE DATA.

  evopro
   ing. Gelmereanu Iuliu Cristian
   Director Comercial
   Addresa : Piata 1 Mai nr. 4-5
   Ro400141 Cluj-Napoca, Romania
   Phone: +40 364 887-634
   Fax: +40 364 887-635
   Mobile: +40 757 048-736
  gelmereanu.cristian@evopro.ro
  http://www.evopro.ro
 • Înainte să ne pierdem informaţiile de pe hard nu ştiam mai nimic despre Save Data. Decât locaţia unde îşi desfăşoară activitatea şi asta pentru că este imposibil să treci pe Moţilor şi să nu îi remarci. Ştiam doar că recuperează date. Şi în momentul în care am rămas fără munca noastră de mulţi ani ne-am amintit de Save Data şi i-am cerut ajutorul. Dorim să mulţumim Save Data pentru promptitudinea cu care a răspuns solicitării noastre de recuperare a datelor, pentru diagnosticarea rapidă a problemei, pentru seriozitatea de care a dat dovadă în colaboarea cu noi şi pentru că ne-a ajutat să recuperăm informaţii pe care le credeam pierdute.
  În cazul în care vom avea nevoie pe viitor de ajutor, sau dacă alţi cunoscuţi se vor găsi în situaţia de a-şi pierde datele de pe hard, îi vom recomanda cu siguranţă pentru că Save Data vine în ajutor cu răspunsuri rapide, soluţii eficiente şi servicii de calitate.

  24Fun
   Echipa 24-FUN
   Str. Almaşului, nr. 2, ap. 15
   Cluj-Napoca, România
   Tel. 0364 415 158
  24fun@hosus.ro
  http://cluj.24fun.ro
 • Va multumesc personal in numele societatii in care activez pentru serviciile de recuperare a datelor pentru care v-am solicitat suportul.
  Initial am apelat la serviciile unei firme de recuperari date din Bucuresti unde nu s-a reusit nimic, mai mult au blocat pot spune HDD-ul timp de 2 saptamani si doar la insistentele mele mi l-au returnat fara nici un rezultat. Comparativ cu aceasta experienta neplacuta serviciile dumneavoastra au fost mai mult decat satisfacatoare- recuperare integrala de date intr-un interval de timp scurt.
  Cu siguranta voi indica pe viitor numele firmei dumneavoastra oricarui solicitant pentru recuparare de date indiferent de suport, inclusiv clientilor din alte orase.

   Multumesc inca o data pentru colaborare,
   Cristina Trifan
   Customer care service
  cristina.trifan@brinel.ro

  Brinel
   NET BRINEL SA
   400420, Cluj-Napoca,
   blvd. N. Titulescu nr. 4
   Tel: +40 -264-414610
   Fax: +40 - 264-414617
  www.brinel.com
 • Recognos Romania, o firma romano-americana, cunoscuta pentru dezvoltarea de solutii software complexe aparuta in anul 2000, a apelat cu succes la serviciile SaveData reusind sa recupereze intr-un timp foarte scurt date importante de pe un HDD defect.

  Recomandam cu incredere serviciile oferite de firma SaveData, care a dovedit eficienta, rapiditate si profesionalism in furnizarea serviciilor solicitate.

  Recognos
   Dumitru Gog
   Network Administrator
   Recognos Romania
   Cluj-Napoca
   Phone: +40-264-591136
   Mobile: +40-723-175365
  www.recognos.ro
 • Am avut de recuperat niste date foarte importante, iar cu ajutorul SAVE DATA totul a decurs fara probleme si foarte repede.
  Multumim SAVE DATA pentru profesionalismul de care ati dat dovada si speram sa colaboram si pe viitor.

  GrupEnergoinstal
 • Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de firma Save Data din Cluj-Napoca, pentru recuperarea datelor de pe un hard disk stricat, care continea, asa cum se intampla de obicei conform lui Murphy, informatii esentiale pentru unul dintre departamentele vitale ale companiei noastre. Recuperarea datelor importante s-a facut foarte prompt, in proportie de 100% si este de prisos sa spun ca refacerea intregii documentatii de pe hard ar fi insemnat munca de aprox. o luna a 2 oameni.
  Multumim inca o data pentru promptitudinea serviciului si va vom recomanda oricand colaboratorilor nostri.

  Cu consideratie,
  Smaranda Muresanu-Ignat
  Manager Resurse Umane

  EuroTrend
   EuroTrend Grup Imobiliar
   Calea Turzii nr. 43-49
   Cluj-Napoca, Romania
   Tel/fax: +40 264 441894, 413064
  hr@clujcitycenter.ro
  www.eurotrendgrup.ro
 • Trimis la Cluj Napoca HDD defect pentru recuperate date , rescris pe un alt HDD, revenit, montat pe calculator, power…si functioneaza identic ca inainte Foarte promt RECOMAND

  C&T COMPUTERS
   S.C. C&T COMPUTERS S.R.L.
   STANCA SORIN
   DEVA
 • Va multumim pentru serviciile de recuperare de date, datorita celor de la SAVE DATA un hard disc cu defect mecanic a fost readus la viata, aveam de pierdut multe documente importante, ei au reusit sa ne salveze toate datele. Va recomandam cu incredere serviciile oferite de SAVE DATA tuturor celor ajunsi in asemenea situatii. Multumiri in special D-lui Sirbu pentru profesionalismul de care a dat dovada.

  Kaefer
   Kelemen Imre
   Kaefer - Heibl Isoliertechnik SRL
   Dipl.Engineer / Technical Department
   400656 Cluj Napoca, str. Iuliu Micsa nr.3,
   Phone +40 364 178761
  kelemen.imre@kaefer-heibl.ro
  www.kaefer-heibl.ro
 • Wir haben immer gemeint, uns kann es nie passieren... Das war unsere Überzeugung, bis eines Tages, als all unsere im Computer gespeicherten Daten verschwunden waren. Die Festplatte war gelöscht und unsere Chancen, die Daten zu retten, waren gleich null. Im Internet haben wir diese Gesellschaft, SAVE DATA in Cluj (Klausenburg) gefunden und sie schienen unsere Rettung. Wir haben sie angesprochen und dank ihrem professionellen Service konnten wir alle gespeicherten Informationen wiederherstellen. Wir bleiben dem Herrn Sarbu, der Administrator der SAVE DATA Gesellschaft, zutiefst dankbar. Gleich an dieser Stelle möchten wir die Gesellschaft und ihre Vertreter weiterempfehlen. Für uns gilt es, wenn man sich informationstechnisch verloren fühlt, gibt es noch SAVE DATA!

   Kachel Matthias
   GARTEN-MOSER RO SRL
   Garten- und Landschaftsbau
   Sibiu, Rahova 24
   550365 Sibiu
  matthias.kachel@garten-moser.ro
 • Suntem o societate infiintata in anul 2000, oferim servicii de consultanta financiara , contabila si fiscala.Suntem membri CECCAR inca de la infiintare, avem in portofoliu in jur de 150 de clienti.
  Servicii oferite de societatea noastra se adreseaza tuturor categoriilor de agenti economici, respectiv SA-uri, SRL-uri, PFA-uri, societati civile si intreprinderi individuale.
  Am apelat la serviciile oferite de d-vs , la recomandarea a 3 persoane, prima recomandare a venit din partea unui fost angajat al Realitatea Tv, care mi-a spus faptul ca sunteti lideri pe piata in ceea ce priveste serviciile oferite in Cluj Napoca, a doua recomandare a venit de la un client de-al nostru care este o societate cu capital strain , care produce softuri pentru tari din Uniunea Europeana, iar a treia a venit de la informaticianul societatii noastre.

  Va multumim pentru serviciile oferite.

  Cu respect,
  Ionela Bulz
  Director economic

  ContDan&Turcu
   SC CONT DAN&TURCU SRL
   j12/398/2000
   RO12891269
   str Dambovitei nr 77
   Cluj Napoca
  contdt@gmail.com
 • Va multumim foarte mult pentru ajutorul acordat in recuperarea datelor de pe disc. In special va multumim pentru rabdarea pe care ati avut-o in conditii nu tocmai prielnice (timp scurt, informatii multe de recuperat, discul zgariat etc.). Desi nu dorim nimanui sa i se intample asa ceva vom recomanda cu incredere serviciile dvs tuturor celor ajunsi in asemenea situatii.

  Arhipelago
   Irinel Moldovan
   IT Manager
   Arhipelago Interactive
  irinel.moldovan@arhipelago.com
  www.arhipelago.com
 • Profesionalismul celor de la SAVEDATA ne-a ajutat enorm. Avand in fata o situatie dificila, in care aveam pierdute multe documente importante cei de la SAVEDATA au reusit sa faca ceva ce parea imposibil, si anume sa ne salveze datele de pe hard-drive-ul unui laptop. Serviciile au fost de o calitate ridicata si au fost livrate in cel mai scump timp. In plus cei de la SAVEDATA au actionat cu spiritul civic, noi lucrand cu voluntari, ei au dorit sa faca o fara niciun cost si anume sub forma de donatie.
  Astfel ei si-au dovedit responsabilitatea fata de comunitatea prin ajutorea celor care lucreaza cu comunitatea.

  Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca
   Alex Ursa
   Coordonator Programe
   Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca
   Strada Rene Descartes nr 6
   0742 916 446
  www.centruldevoluntariat.ro
 • Am ajuns la firma Savedata la recomandarea unui prieten, aveam un Raid 10 cu 2 discuri care nu mai functionau facandu-ne raid-ul nefunctional. D-nul Sirbu ne-a recuperat 250 GB de date in mai putin de 2 zile cu o rata de succes de 99,99999%. Multumim firmei Savedata, in special Dlui Sirbu, pentru promtitudinea si seriozitate de care au dat dovada in colabararea cu noi.

  DAS
   SC Das Engineering Grup SRL
   Str Decebal Nr 110, parter
   Cluj-Napoca, jud.Cluj
  office@grupdas.ro
  www.grupdas.ro
 • Va multumesc pentru serviciile oferite de diagnosticare si recuperare de date pentru un hard-disk WD de150G. Datele au fost recuperate in totalitate iar serviciile au fost ireprosabile.

  WirTek
   Daniel Tiganas
   IT Manager
   SC WirTek SRL
   Maestro Business Centre
   21st December Boulevard, 104
   400124, Cluj Napoca
   Romania
   Phone: (+40) 749-170617
  daniel.tiganas@wirtek.com
  www.wirtek.com
 • In momentul in care am aflat ca o cana intreaga de cafea a ajuns pe Laptop am prevazut ca totul era pierdut. Doua zile mai tarziu, cei de la firma de vanzare/service a laptopului mi-au confirmat cele mai sumbre temeri. HDD avea cafea, inca neuscata, in el. Atunci mi-am amintit ca undeva vazusem un anunt cu o firma care recupera date in situatii similare. Marturisesc ca nu credeam ca acest lucru este posibil.
  Dupa o discutie cu Domnul Sirbu am primit o usoara speranta ca mai exista totusi sanse sa recuperam macar partial datele adunate in cativa ani de lucru. Surpriza a venit in aceeazi zi cand Domnul Sarbu a spus ca putem recupera integral datele.
  A doua zi aveam toate datele pe un HDD de schimb. - Cu adevarat profesional si rapid.
  Multumim mult.

  SONDEX
   Vadim Breaz
   Sales Manager
   SONDEX Romania
   Str. Fabricii Nr.14
   407107 - Rascruci / Cluj
   Romania
   Tel.: +40 364 402 270
   004 0744 811 802
  Vadim.Breaz@sondex.ro
  www.sondex.ro
 • Datorita firmei SAVE DATA, care mi-a recuperate datele de pe un HARD DISK defect, am reusit sa-mi refac niste documente importante de care aveam mare nevoie. Deci daca aveti probleme nu ezitati sa contactati firma SAVE DATA, pe dl. Sirbu care va face posibil, ceea ce credeati ca e imposibil. Eu multumesc firmei si d-lui Sirbu pentru ajutor.

  Securitas Security Services
   Liviu Ielcean
   Investigation Team Leader
   Securitas Security Services Romania
   Tel: (+40) 754 017 554
  ext-liviu.ielcean@nokia.com
 • Nu este onorabil sa fii pe o lista ca aceasta, dar daca esti alaturi de D-l Profesor Nedevschi, ai o scuza: se intampla si la case mai mari. Noroc cu firma Save Data din vecini, care a reusit sa recupereze integral datele de pe un hard-disk defect fizic. Vesnica recunostinta!

  SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII
   Ioan Stanciu
   Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii
   Cluj-Napoca
   Str. Motilor, nr. 68
   0264/597706
  i.stanciu@spitcocluj.ro
  www.spitcocluj.ro
 • Felicitari SAVE DATA pentru profesionalismul si promptitudinea de care ati dat dovada atunci cand am avut nevoie de un "doctor" pentru HDD-ul defect. Multumim ca mi-ati recuperat informatiile importante, in cel mai scurt timp, mai ales ca era si perioada sarbatorilor de iarna. Puteti fi siguri de recomandarile mele. Succes in continuare!

  UTI
   Sebastian Berindean - inginer
  sebastian.berindean@uti.eu.com
 • Omul nu poate trai mai mult de 4 saptamani fara apa si hrana si nu poate rezista mai mult de 5 min. fara aer, dar fara speranta nu poate trai nici macar o secunda. Aerul este vital pentru viata unei persoane. La fel ca aerul, informatia dintr-o companie este vitala pentru a supravietui. Apeland la firma Save Data, nu ne-am pierdut nici macar o clipa speranta ca vom putea recupera datele pierdute.

  Echipa Croma Romania va multumeste pentru promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada.

  Cu stima,

  CROMA
   Claudia Marinescu
   office&HR manager

   CROMA ROMANIA SRL
   str.Garibaldi 18
   400325 Cluj-Napoca
   Romania
   tel. +40 264 58 58 66
   fax. +40 264 58 58 76
   mobile: +40 731 33 91 62
  claudia.marinescu@croma-pharma.ro
  www.croma.at
 • SAVE DATA INSEAMNA:

  Siguranta ca ai apelat la cei mai buni
  Amabilitate si seriozitate
  Viteza de reactie
  Eficienta la recuperarea datelor

  Dovada ca imposibilul a fost posibil
  Atentie la confidentialitatea informatiilor
  Talent si eleganta profesionala
  Angajament fata de client

  Cu deosebit respect:

  MEDINSTAL
   S.C. MEDINSTAL S.R.L.
   Cluj-Napoca, str. Vasile Alecsandri, nr. 8
   tel/fax 0264/595778
  medinstal@rdslink.ro

   Director marketing
   ec. Adrian Gîrbu
 • SC PROFIX SRL multumeste firmei SAVE DATA pentru seriozitatea si profesionalismul cu care a reusit sa ne ajute in recuperarea unor date importante.

  PROFIX
   SC PROFIX SRL
   Cluj-Napoca
   Kallo Zsuzsa
   tel:0264-455166
  office@profix.com.ro
  www.profix.com.ro
 • Este o solutie extraordinara, cand crezi ca nu mai ai nimic si totul se naruie exista SAVE DATA.
  Niste profesionisti desavaristi.
  Multumim SAVEDATA.

  REALITATEA
   Rares Pop - director tehnic Realitatea TV Cluj
  rares.pop@realitateacluj.ro
  www.realitateacluj.ro
 • Folosesti serviciile unei asemenea firme numai in situatii de criza maxima, dar cand esti sunat si ti se spune ca s-a recuperat cea mai mare parte criza se transforma intr-o sarbatoare. Succesuri pe mai departe!

  VIATERA
   Stelian Fratila
   Via Terra Spedition SRL
   Cluj Napoca
   tel. 0264-596775
  www.viaterraspedition.ro
 • Unul din bunurile de pret ale unei companii este informatia, insa, uneori, cu toata grija acordata acesteia, sunt momente cand acea informatie se pierde si ai face orice sa o recuperezi. Este linistitor sa stii ca exista cineva care te poate ajuta in astfel de momente. Asadar, multumim frumos companiei “Savedata SRL” pentru buna colaborare pe care am avut-o si pentru ajutorul acordat in recuperarea unor date importante de pe hard discul unui laptop.

  Terapia-Ranbaxy
   Simona Harastasan, IT Manager
   Terapia-Ranbaxy
   Str. Fabricii nr. 124,
   400632 Cluj-Napoca
   Tel: 0264-501.500
  romania-office@ranbaxy.com
  www.terapia.ro
 • In urma colaborarii cu firma Save Data in vederea recuperarii unor date de pe un hard disk formatat, pot sa spun ca domnul Dan Sarbu care s-a ocupat de problema a dat dovada de seriozitate si promptitudine. Save Data da dovada de profesionalism in recuperarea datelor.
  Cu stima si respect, FINAS GROUP

  FinasGroup
   Cristian Madar
   FINAS INVEST
   Cluj-Napoca, Romania
   17 Emil Racovita st.
   Tel/Fax : (+4) 0264 588122
   Mobile : (+4) 0742908311
  cristian.madar@finasinvest.ro
  www.finas-group.ro
 • Transart, o firma cunoscuta pentru dezvoltarea de solutii software adaptate cerintelor clientilor sai, intelege pe deplin ce inseamna promtitudinea si profesionalizmul. Recomandam cu incredere tuturor partenerilor nostrii serviciile oferite de SaveData, expert in recuperarea de date care a dovedit eficienta si rapiditatea in furnizarea serviciilor pentru care i-am solicitat.

  Transart
   Paraschiv Sorin
   S.C. Transart S.R.L.
   Cluj-Napoca, 400071
   Str. Zrinyi, nr.4
   Tel/fax: +40-264-440.500
  office@transart.ro
  www.transart.ro
 • Imaginati-va rutina unei zile de lucru: cafea, agenda, calculator. Totul isi urmeaza cursul firesc, cand neprevazutul se intampla: calculatorul se blocheaza, nu raspunde la Restart, nu recunoaste sistemul de operare.
  Nu crezi ca ti se intampla tie... Suni in stanga si-n dreapta, iar verdictul e nemilos: baze de date, rapoarte, instrumente de lucru, toate sunt pierdute.
  Ajutorul nesperat a venit de la Save Data, care a recuperat in timp record toate datele!
  Multumim si promitem sa lucram cu back-up!

  Fundatia Comunitara Cluj
   Dana Stoica
   coordonator comunicare si atragere de fonduri Fundatia Comunitara Cluj
   Tel: 0264406389
  www.fundatiacomunitaracluj.ro
 • Cand un laptop se sparge in bucati, cazind 20 de metri pe scari de beton, in general nu prea iti faci sperante ca vei reusi sa mai recuperezi ceva date din el. Ceea ce nu e deloc amuzant cind stii ca munca ta din ultimii 2 ani sta in acel laptop. Din fericire, am descoperit Save Data, la recomandarea unui prieten. Cei de aici au inteles nu doar importanta recuperarii datelor ci si faptul ca trebuia sa se intimple totul foarte repede. In doar 2 zile am reusit sa recuperam 99% din datele de pe hard si sa ne linistim ca un biet accident nu destabilizeaza o firma. Multumim Save Data pentru promptitudine, discretie si rabdare.

  PR&More
   Renate Roca-Rozenberg
   Managing Partner PR&More
  renate.rozenberg@prandmore.ro
  www.prandmore.ro
 • Am avut de recuperat niste date foarte importante, iar cu ajutorul SAVE DATA am reusit. Am incercat inainte acest lucru in alte parti, dar ni s-a spus peste tot ca este imposibil de salvat ceva. Domnul Sirbu insa a reusit si ii multumesc pentru profesionalismul de care a dat dovada si sper sa colaboram si pe viitor.

  AUTOWORLD
   Radu Seucea
   Autoworld SRL
   Calea Turzii Nr. 249, Cluj-Napoca
   Telefon: 0264-502.600
  www.autoworld.ro
 • Am avut probleme cu datele de pe un hard disk dupa ce o parte din informatii nu au mai putut fi gasite sau accesate. Informatiile sunt de mare importanta pentu firma. Echipa Save data a reusit sa le recurepeze in totalitate intr-un timp rezonabil. Cu siguranta voi reveni si altadata.

  CentrulDeInformatica
   Martin Culcea - Responsabil IT
   Tel: 0743025222
  Martin.Culcea@cim.brinel.ro
 • In urma interventiei de recuperare date din 10.08.2010 ne exprimam aprecierea fata de colaborarea avuta dintre compania noastra, S.C. Pentalog Technology S.R.L. , cu firma SC Save Data SRL din Cluj .Am ales sa lucram cu Save Data ca si furnizor servicii de recuperare date datorita disponibilitatii, flexibilitatii, calitatii deosebite si a serviciilor prestate. Totodata, echipa Save Data, prin professionalismul angajatilor sai, a oferit intotdeauna intreg sprijinul in alegerea celei mai bune solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de recuperare date. In concluzie, recomandam firma S.C. Save Data S.R.L., ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate care in prezent o diferentiaza intr-un mod favorabil fata de competitorii sai. Cu deosebita stima,

  Pentalog
   
   
   Pentalog
   Tel: +33 970 754 749
   Tel: +40 369 108 749

  www.pentalog.com
 • In urma unei defectiuni a PC-ului nu am mai reusit sa accesez nici un fisier, crezand ca este o defectiune minora am dus PC-ul unei firme specializate in reparatii de acest gen, mi sa comunicat ca hardul este defect si nu mai pot recupera nimic de pe hard. Cineva mi a spus despre SAVE DATA, asa ca i-am contactat si au reusit sa mi salveze toate datele companiei.

  Omnia Residence
   Daraban Olimpiu
   administrator SC Ryan Consulting SRL
   tel: 0264458505
  office@ryanconsult.com
  www.omniaresidence.ro
  www.ryanconsult.com
 • Suntem o firma de Paza si Protectie, pe sistemele noastre de calcul exista date valoroase, date confidentiale si secret de serviciu, dar s-a intamplat sa cedeze un hard de la unul din sisteme pe care se desfasura contabilitatea, fara a apuca sa facem backup. Am apelat la Save Data unde cu eficienta si promtitudine ni s-au rezolvat problemele. Intre 24 si 48 ore, problema a fost solutionata, datele de care aveam asa multa nevoie au fost salvate. Acum suntem multumiti ca nu am fost nevoiti sa refacem o baza de date construita in 3 ani de functionare.
  Multumim save data.

  Sakura Security
   Angela Sabau
   Director General

   S.C. Sakura Security SRL
   Str. Horea, nr. 66, ap. 6, Cluj-Napoca
   Tel: 0755046363
   Fax: 0264535525
  contact@sakurasecurity.ro
  www.sakurasecurity.ro
 • Buna ziua,
  Suntem o fabrica de tricotaje din Cehu Silvaniei. Am avut un hard disk stricat mecanic la unul dintre statiile de programare din atelierul tricotat. Am fost disperati pentru ca programele nu au fost salvate, dar D-l Sirbu a reusit in timp foarte scurt sa ne recupereze toate datele de pe acel hdd disk defect.
  Va multumim pe aceasta cale inca o data si recomandam serviciile firmei Save Data pentru oricine.

   Reka Lakatos
   Tel. 0260-650876
  office@silvana.ro
  www.skd.ro
 • Multumim firmei SAVEDATA SRL si domnului Dan Sirbu pentru profesionalismul si promtitudinea cu care a rezolvat recuperarea in intregime a datelor de pe un hard disk "decedat" total in urma unui soc de tensiune. Apelati cu incredere la aceasta firma si daca considerati ca nu mai sunt sanse de recuperare a datelor, domnul Sirbu "face minuni".
  Köszönjük a SAVEDATA KFT-nek és Dan Sirbu úriembernek a szakmai tudását és gyorsaságát amivel sikerült visszaállítani az összes adatot egy olyan merevlemez-ről, amelyet örökké "halottnak" nyilvánítottunk. Melegen tudom ajánlani ezt a céget olyan esetekben amikor már mindenki azt hiszi, hogy nincsen visszaút, Sirbu úr ilyen esetekben is "csodákat művel".

  Radio Cluj
   Kolumbán Zoltán
   administrator retea / rendszergazda

   Radio Cluj
   str. Donath nr. 160
   Tel. 0264-502500
  www.radiocluj.ro
 • SC BILANT SRL, prin administrator Macovei Viorica, va multumim pentru serviciile Dvs, aduse firmei noastre de contabilitate, privind recuperarea datelor de pe Hard Disk.

   SC BILANT SRL
   B-dul 1 DECEMBRIE 1918 nr. 2/7
   Tirgu Mures
 • Am avut de recuperat niste fisiere de pe un Hard Disk defect. Am apelat la Save Data pentru a vedea daca sunt sanse de a recupera aceste fisiere. D-l Sirbu, fara sa ezite, a acceptat sa ma ajute si foarte repede mi-a prezentat detaliile si procedura de recuperare pe care urma sa o aplice.
  In scurt timp am primit vesti bune de la dansul in legatura cu fisierele de care aveam nevoie. D-l Sirbu a reusit sa le recupereze, motiv pentru care ii multumesc si il recomand cu incredere viitorilor clienti.

  Nokia
   Armin Salyi
   Technical Team Leader
   Nokia Romania
   +4-0753.017.553
  www.nokia.ro
 • Exista situatii neplacute despre care ne place sa credem ca noua nu ni se pot intampla. Dar viata ne rezerva si astfel de surprize, cum spuneam…neplacute. Fara aparent nici un motiv, pe cand eram in toiul unui laborios raport, HDD-ul a „crapat”. Nu a fost posibil cu nici un chip sa il „destepenesc”, nu a mai vrut si pace. Am vazut practic naruita munca noastra de mai bine de 10 ani. La recomandarea unui prieten, am apelat la Save Data. Dupa diagnosticarea HDD-ului, Dl. Sarbu mi-a spus ca poate recupera datele de pe disk. Asa s-a si intamplat. Profesionist si prompt!
  Multumesc din suflet!

  CSS
   Alina Boariu
   Director executiv
   Centrul de Servicii de Sanatate
   400305, Cluj-Napoca
   Str. Tebei nr. 21
   Tel./Fax: +40 264 586516
  csscluj@cluj.astral.ro
 • Am avut placerea unei colaborari proferionale specific vestice in momentul in care pozele digitale cu fiul meu pareau definitiv pierdute. Promptitudine, profesionalism, serviciu de calitate la un pret corect!
  Multumesc D-lui Sirbu pentru o experienta cu caracter German in Romania!
  Cum s-ar caracteriza pe ebay:
  bewertung: A++++ Jederzeit wieder! Dr.Ardelean sagt danke

  Maseluta
   Dr. Ardelean Emil
   Str. N. Titulescu Nr.24/2
   Cluj Napoca
   tel: 0745268761
  ardelean@maseluta.ro
  www.maseluta.ro
 • Adaugam la multiplele texte de apreciere a diferitilor beneficiari de pe site-ul firmei SAVE DATA si aprecierea Facultatii de Constructii din Cluj-Napoca pentru Firma Save Data, respectiv Domnul Dan SIRBU care ne-a salvat datele de pe un hard disc, dintr-un computer de la secretariatul Facultatii, extrem de importante prin volumul de lucrari continut, acumulat pe durata a patru ani de munca.
  Acordam calificativul "EXCEPTIONAL" pentru eficienta si promptitudinea lucrarii de recuperare a datelor de pe hard disc, defectate.
  Decanatul FACULTATII DE CONSTRUCTII din CLUJ-NAPOCA

  ConstructiiUTCluj
   Prodecan cercetare – dotare
   Conf. dr. ing. Gavril Hoda
   Telefon: 0264 401250
  http://constructii.utcluj.ro
 • UNION CO multumeste echipei SAVE DATA pentru profesionalismul de care da dovada la fiecare solicitare pe care o primeste.
  Uneori datele de pe un HDD pot fi vitale atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii.
  Deci Save Data este solutia.
  Echipa UNION CO

  UnionCo
   Union Co S.R.L
   Cluj-Napoca, Str Miron Costin 12A
   Telefon: +40 264 592.246
  office@unionco.ro
  www.unionco.ro
 • Am trimis D-lui Dan Sirbu un Harddisk de 160GB cu electronica arsa complet. Era ultima speranta de a mai recupera datele referitoare la contabilitatea a 35 de firme, date nesalvate complet niciunde. Desi aveam nevoie doar de anumite directoare Dl. Dan Sirbu a recuperat tot continutl harddiskului intr-un timp extrem de scurt, dand dovada de adevarat profesionalism.

  Multumesc mult firmei SAVE DATA pentru serviciile prestate.

  WestGroup
   Ioan Hara - Director
   West Group SRL Bistrita
   420063 Viisoara 341d
   Office: 0263-341155
   Fax: 0263-341155
   Mobil: 0734-662575
  office@harasoft.ro
 • Am avut probleme cu serverul de stocare. Au fost 4 Hdd-uri RE in raid 10. Au picat fizic trei Hdd in aceeasi zi. SAVE DATA a reusit in decurs de 2 zile sa recupereze informatia de pe HDD-uri fara pierderi de fisiere. A refacut raidul cu ajutorul interfetelor proprii.

  Multumesc pentru ajutor,
  Ciprian ONETIU  |  IT manager

  DICOsiTIGANAS
   DICO si TIGANAS birou de proiectare
   Cluj - Napoca, Calea Turzii 134
   T 0040 (0)264 442 065
   T 0040 (0)264 442 054
   F 0040 (0)264 442 197
  office@dicositiganas.ro
  www.dicositiganas.ro
 • Am trimis catre SaveData 3 HDD de laptop defecte, ce contineau activitatea firmei de peste 5 ani, fara a mai spera in recuperarea datelor. Am fost contactat foarte prompt de catre SaveData, ca sa-mi confirme posibilitatea recuperarea datelor, chiar si remedierea unuia dintre cele 3 discuri. Am fost surprins dupa ce am primit datele ca acestea au fost recuperate 100% chiar si in conditiile unui defect fizic al discului. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, cu siguranta voi apela si pe viitor.

  ROLLSOFT
   Raul Apostoiu
   Manager
   ROLLSOFT S.R.L
   Amnas 10, 550154 Sibiu, Romania
   Phone/Fax.: +40 269 232306
  raul@rollsoft.ro
  www.rollsoft.ro
 • Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca multumeste echipei Save Data pentru promptitudinea si eficienta de care au dat dovada in recuperarea datelor noastre. Acestea au fost recuperate integral desi Harddisk-ul se defectase fizic.
  Va felicitam pe aceasta cale inca odata pentru profesionalismul serviciilor oferite!

  UTCN
   Sergiu Nedevschi
   Decan al Facultatii de Automatica si Calculatoare, UTCN
   Tel. +40-264-401219
  www.ac.utcluj.ro
 • Harddisck-ul extern pe care il folosesc ca si back up s-a defectat si astfel arhivele de date le-am crezut pierdute. Din fericire s-a dovedit ca recuperarea lor este posibila iar Save Data este firma potrivita pentru acest task reusind sa recupereze integral datele de o mare importanta pentru mine. Decizia de a apela la serviciile Save Data a fost cea mai buna decizie si ii multumesc domnului Dan Sarbu pentru ajutorul acordat.

   P.F.A. Candea Aurel Constantin
   Cluj Napoca
  candeaaurel@gmail.com
 • Policlinica Grigorescu va multumeste pentru calitatea serviciilor si promptitudinea cu care ne-a ajutat in recuperarea datelor de pe hard disc-ul avariat. Recomandam tuturor celor care-si doresc servicii de calitate firma Save Data.
  Cu multumiri,

  PoliclinicaGrigorescu
   Ing. Ladaru Lucia- Gilda
   Director Executiv
   SC Policlinica Grigorescu SRL
   Str. C. Manastur, nr.97/36
   Cluj- Napoca
   Tel: (40)0264-431789, (40)0745-521845
  ladarulucia@yahoo.com
 • Multumesc echipei Savedata pentru profesionalismul si calitatea umana de care a dat dovada in salvarea datelor si amintirilor adunate pe USB stick-ul meu de 32Gb pe care altii l-au considerat drept "mort". In persoana lui Dan Sirbu am cunoscut un om deosebit, eficient, ingenios, care nu se teme de provocari si mai ales prezent din tot sufletul atunci cand este nevoie de el.
  Mult succes in continuare!

   Cu drag,
   Dr. Felicia Sirbu
   Vaslui
   Tel. 0722590332
  sujok_vs@yahoo.com
 • Cand s-a stricat laptop-ul, l-am dus pentru reparatii la o firma respectabila din Cluj. Surpriza neplacuta a fost in momentul in care luandu-l acasa 'reparat' am constatat ca hard-discul era inaccesibil si gol. Am apelat la firma Sava Data care in doua ore a recuperat toate datele.

  Save Data inseamna profesionalism de inalta clasa, eficienta si disponibilitate.
  Multumesc Save Data !

   Asist. Univ. Anca Berendea
   Traducator autorizat germana – engleza
   Tel. 0745 170 882
   Fax. 0263 237 289
  afurcea@yahoo.com
 • Apreciez foarte mult munca d-lui Sirbu care a reusit intr-un interval foarte scurt (mai putin de 24 de ore) sa recupereze lucrarile ultimelor luni la care nu aveam back-up.
  Am apelat la servicii d-lui Sirbu la recomandarea unui prieten inginer proiectant in constructii care avusese probleme cu pierderea unor informatii importante si fusese foarte multumit de serviciile Savedata.

  Recomand cu caldura Savedata pentru recuperarea rapida si sigura a datelor dvs.
  Multumesc inca o data.

  IMAGENIC
   Gabi Moisa
   tel: +40 745 388 710
   tel: +40 745 368 976
  studio@imagenic.ro
  imagenic.studio@yahoo.com
  www.imagenic.ro
 • Datele au fost recuperate in intregime foarte repede, in 2 zile lucaratoare. Avand in vedere importanta datelor de pe harddisk si defectul aparut in utilizarea lui, decizia de recuperare a datelor prin intermediulsavedata.ro a fost cea mai rapida si benefica. Multumim pentru spijinul acordat.

  UBB
   Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii
   Muresan Bogdan System engineer
   Str. General Traian Mosoiu, nr 71
   Cluj-Napoca, cod 400132
   Cluj, Romania
   Telefon: +40264-431505
  muresan.bogdan@polito.ubbcluj.ro
  www.polito.ubbcluj.ro
 • De-a lungul a cativa ani de zile am ajuns sa acumulez destul de multa documentatie pentru profesia pe care o exercit (proiectare de arhitectura), plus cateva zeci de proiecte pe care le-am realizat in tot acest rastimp. La un moment dat am vrut sa-mi transfer aceasta informatie pe un alt calculator, si din nefericire am constatat ca HDD-ul a "crapat". Am incercat fel si fel de utilitare de pe net prin care as fi putut recupera aceste date. Daca nu era chiar mai mult de o chestiune "software" poate aveam ceva sanse (experienta pe care am mai avut-o). Mi-am adus aminte ca am vazut la o firma de vanzari (calculatoare) un afis in care se spunea ca se fac recuperari de date de pe orice mediu de stocare. Asadar am cautat pe net, am citit si parerile celor care au mai apelat la astfel de servicii si ma bucur nespus de mult ca am apelat la serviciile firmei "Save Data".

  Am fost placut surprins de profesionalismul cu care am fost intampinat. Dintr-un defect profesional (poate) sunt foarte critic; cu toate astea trebuie sa aduc toate cuvintele de lauda d-lui Sirbu Dan pentru ce, cum si in cat timp face. Recomand la toti cei care au ajuns intr-o faza avansata de disperare (si nu numai) sa apeleze cu incredere la serviciile firmei "Save Data" pentru ca pe langa recuperarea datelor vor avea parte de un tratament deosebit de profesionist.

  Va multumesc pentru tot ceea ce faceti!
  Cu stima si respect,

  BOGART
   s.arh. Cristian Gorgan
   0740144895
  cristian.gorgan@bogartconstruct.ro
  www.bogartconstruct.ro
 • O clipa de neatentie a insemnat stergerea celor 7ani de viata publica si de familie consemnata prin fotografii, inregistrari video si audio, lucrarile de licenta ale noastre, disertatia si referate de la doctorat, activitatile mai importante ale parohiei, site-ul parohiei, toate documentele Biroului pentru catehizarea tineretului din cadrul Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, documente ale parohiei, etc.

  Pentru toate ne parea rau, dar mai ales pentru fotografiile si inregistrarile video cu copilasii nostri, de la nastere si pana acum, pareau a fi cele mai importante. Nu ne imaginasem ca o mufa de la un laptop introdusă din greseala intr-un HDD putea sa produca o asemenea drama. Resemnat si aproape fara nici o speranta, dupa o cautare de câteva zile, am ajuns la SAVE DATA ca o ultima sansa.

  Caldura cu care am fost primit, dar mai ales promptitudinea cu care cei 250 de GB în care se gaseau inmagazinate cele mai importante momente ale ultimilor 7 ani au fost salvati, mi-a produs mie si familiei mele unul dintre cele mai frumoase momente ale ultimului an.

  Admiram profesionalismul si seriozitatea cu care Save Data isi indeplineste munca si ramanem profund recunoscatori.

  Pr. Florin, Cristina, Casian, Teodora

   Pr. Florin Stan
   inspector eparhial - Biroul pentru catehizarea tineretului ( Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului )
   preot-paroh - Parohia Ortodoxa "Inaltarea Domnului" Tg. Lapus
   Contact: str. 1 Mai, nr. 78A, sc. B, ap. 29; Tg. Lapus; jud. Maramures;
   Tel: 0262.385.763; 0761.629.160; 0740.692.330;
  www.parohiaortodoxainaltareadomnului.ro
 • Wir sind ein Grafik & Werbung Firma aus Wien. Unsere Daten wurden 100 % gerettet und daß auch ganz schnell. Wir sind sehr zufrieden mit dem Service von SAVEDATA.
  Danke nochmals Save Data!

  ALTAN
   Feßtgasse 14, A-1160 Wien
   Tel.: (+43-1) 990 32 67, (+43-1) 990 32 67
   Fax.: (+43-1) 953 01 91
  altan@altan.at
  www.altan.at
 • Am avut de recuperat niste date foarte importante, iar cu ajutorul SAVE DATA totul a fost perfect. Recuperarea datelor a decurs fara probleme si foarte repede. Multumesc SAVE DATA pentru profesionalismul de care ati dat dovada si speram sa colaboram si pe viitor.

  CONSTRUCTVEB
   SC CONSTRUCT VEB SRL
   Str. Mihai Viteazul, nr.12, 450025
   Loc. Zalau, Jud.Salaj
   Tel: 0744611671, Fax: 0360 566 234
  constructveb@yahoo.com
 • Save Data mi-a recuperat toate datele de pe un HDD defect. Multumesc pentru promptitudine, calitate si profesionalism.

  BRIARIS
   Chira Marius, Sef Service
   BRIARIS IND
   Cluj Napoca, Comuna Floresti, DN 1 Cluj-Oradea, Km.8
   Tel: +4 0264-415.144 Fax: +4 0264-415.129
  marius.chira@briaris.ro
  www.briaris.ro
 • Multumesc foarte mult pentru RECUPERARE !
  Raman indatorat

  Doresc sa recomand tuturor serviciile prompte si de calitate ale echipei Save Data, ce m-au ajutat in recuperarea informatiilor de pe un USB stick. Este bine de stiut ca exista o firma pe care te poti baza in acest domeniu. Succes si in viitor!!
  Cu deosebita apreciere,

   Prof. Dr. Cosma Constantin
   Facultatea de Stiinta Mediului,
   tf. 0740140534
  constantin.cosma@ubbcluj.ro
 • Am ajuns la firma Save Data in momentul in care alte firme nu au reusit sa recupereze datele de pe un HDD cu defect fizic. De la inceput am fost placut impresionat de profesionalismul si promptitudinea lor. In scurt timp aveam salvat tot ce era pe hard disc. Multumim si sper ca si pe viitor vom colabora la fel de bine!

  ACTIVE3C
   Dr. Ing. Cristian Farcas
   S.C. Activ 3C Solutions S.R.L. – service IT
   Str. Jupiter Nr. 9, Ap. 26
   400492, Cluj-Napoca
   Romania
   Tel. 0742-92 92 87
  office@activ3c.ro, it@activ3c.ro
  www.activ3c.ro
 • Suntem impresionati de promptitudinea si de profesionalismul de care ati dat dovada in recuperarea datelor de pe suporturile magnetice distruse.
  Toate multumirile firmei SAVE DATA.

  Director,
  Alexandru NICOLICI

  SAMAX
   SAMAX Romania SRL
   Str. Moldovei 15/1
   BAIA MARE 430252
   România
   TEL: + 40 262 227 723
   FAX: + 40 262 221 376
  main@samax.ro
   Carpathian Gold Inc
   365, Bay St. Suite 500
   TORONTO, ON M5H 2V1
   Canada
   TEL:+1 416 368 7744
   FAX:+1 416 260 2243
  www.carpathiangold.com
 • Multumim celor de la Save Data pentru profesionalismul de care au dat dovada. Recuperarea de date a decurs fara probleme si foarte repede. Speram sa colaboram in viitor.

  3DStudioShop
   Dan Kovacs - Manager General
   S.C. 3D Studio Shop S.R.L. - Servicii web complete
   Tel: 0735 521 095
  office@3dstudioshop.ro
  www.3dstudioshop.ro
 • Save Data este solutia potrivita pentru anumite situatii ce par imposibil sau foarte greu de rezolvat. Cum a fost si cazul nostru cand am pierdut informatii pretioase ce ar fi putut fi recuperate numai in cateva saptamani sau luni. Apeland la serviciile Save Data, informatiile au fost recuperate in 24 de ore. Va multumim!

   Claudia Denisa TRIFAN
   Manager de proiect

   M&M CONSULT
   Str.Nicolae Cristea, Nr.13, CLUJ-NAPOCA, judeţul Cluj
   Tel : 0364 113 368, -9
   Fax : 0264 594 503
   Mobil : 0724 109 352
  denisa.trifan@mmconsult.ro
  www.mmconsult.ro
 • Va multumesc pentru ajutorul acordat!
  Ati reusit sa salvati date pe care altii le-au considerat pierdute!

  SAVE DATA, ELVESZTETT ADATOK MEGMENTOJE!!!
  KOSZONJUK A KESZSEGES SEGITSEGET!

  AUTODOC
 • De-a lungul a 15 ani de lucru pe computer am 'ingropat' multe harddisk-uri fara urma de date recuperate... Ultima data, acum doua saptamani, am apelat la Save Data pentru recuperarea datelor de pe un HDD fara sa-mi fac prea multe sperante... Am avut placuta surpriza sa primesc datele recuperate pana la ultimul bit in decurs de cateva zile fara sa pierd garantia de la HDD in acelasi timp! Va multumesc si va doresc 'criza usoara' 🙂

  FIRMA9
   Luminita Dejeu
   Managing Partner
   Firma9 Advertising Production srl
  www.firma9.eu
 • Firma Save Data a reusit din punctul meu de vedere imposibilul: a 'resuscitat' un hard disc defect pana la ultimul bit de date. Multumesc pe aceasta cale pentru serviciile prompte si profesioniste.

  RAT
   Cristi Moldovan
   Biroul Informatica al R.A. Termoficare Cluj-Napoca
   0726295855
  it@ratcj.ro
  www.ratcj.ro
 • Sa invatati din patanaia altora !

  In urma cu aproximativ doua saptamani am avut un eveniment 'nefericit'; la o pana de curent, care a durat aproximativ 3 secunde timp in care HDD-ul meu s-a dus, adica nu mai pornea deloc, scotea niste zgomote si nu mai era nimic functional pe el. Am luat legatura cu domnul Dan Sirbu, dar prea tarziu din pacate, dupa ce 'altcineva' la desfacut in conditii nu tocmai prielnice HDD-ului meu, acesta continea date foarte importante pentru mine, mai ales ca firma pe care o gestionez are ca obiect de activitate 'Contabilitate si expertiza contabila'. Am fost foarte multumita de serviciile oferite de Savedata chiar si in conditiile in care recuperarea datelor nu a mai fost posibila, deorece mi s-a raspuns cu promptitudine mereu si s-au incercat toate variantele posibile pentru salvarea datelor mele.

   SC ECOCONT GROUP SRL
  nikole8004@yahoo.com
 • Durch ein Versehen ist eine unserer externen Festplatten während des Betriebes heruntergefallen. Nach wiedereinschalten war klar, diese ist nicht mehr funktionsfähig. Bei meiner Suche im Internet nach einem Datenrettungs-Unternehmen in Cluj, bin ich auf Savedata gestoßen. Nach einem kurzen Anruf und einer ersten Analyse hab ich am selben Tag noch die Festplatte zu Savedata gebracht. Schon am Mittag des Folgetages hatte mich Herr Sirbu angerufen und mir die erfreuliche Nachricht übermittelt, dass alle Daten vollständig gerettet sind und ich einen Ersatzdatenträger vorbeibringen soll.

  Savedata kann man nur empfehlen. Professionell, seriös, schnell und zuverlässig. Ich hoffe aber trotzdessen Herren Sirbu nur noch als guten Bekannten besuchen zu müssen, und nicht zur Datenrettung ;o)).

   Paul Hampu, Project Management
   Mobil Romania + 40 (0) 72 / 613 14 57
   Mobil Germany + 49 (0) 172 / 815 86 84
  paul.hampu@cube02.com

  CUBE02
   SC cube02 SRL
   Str. Clujului 75
   407042 Sânnicoara(Cluj-Napoca)
   Com. Apahida, Jud. Cluj, România
   Mobil Romania + 40 (0) 72 / 613 14 57
  http://www.cube02.com
 • In urma operatiunii de recuperare a datelor efectuate de catre dumneavoastra, am reusit sa salvez o multime de fisiere foarte importante pentru mine si familia mea, cu continut atat personal cat si date importante ale firmei. Procedura de recuperare a sistemului RAID a decurs perfect, nu am pierdut nici macar un fisier, totul este "la fel ca inainte".

   Cu stima, Lucian Ludu
   SC CONSTRUCT LEXUS SRL
   Str.Aurel Vlaicu Nr.42/65, Cluj-Napoca
   0721288356
  lucian_ludu@yahoo.com
 • In urma unui grav accident rutier varul meu a decedat lasand in urma o sotie indurerata si doi copilasi mult prea mici ca sa inteleaga ca tatal lor nu mai vine niciodata acasa. In accident laptopul in care se aflau documente importante pentru ei cat si multe imagini din viata lor scurta petrecuta impreuna s-a facut realmente praf; a fost gasit doar hardul indoit ca o barcuta. Timp de doua luni am cautat in stanga si in dreapta pe cineva care sa incerce sa salveze ce se mai putea, de pe acest hard. Nu am gasit. Cu o mica raza de speranta am trimis hardul la aceasta firma care in 24 ore a reusit ceea ce nu mai speram: A SALVAT TOT CE ERA PE HARD! Tin sa felicit aceasta firma pentru profesionalism si promtitudine. Recomand Save Data cu caldura celor care au nevoie de acest tip de servicii. Multumesc din suflet!

   Cu stima si respect,
   Marinela Maier
   Ocna Mures, Alba
  marinela_maier@yahoo.com
 • Calitate, rapiditate, confidentialitate, profesionalism. Intr-un cuvant SaveData. Multumesc Dan Sirbu pentru recuperarea datelor importante dintr-un HDD deteriorat fizic.

  COGNITROM
   Cu stima,
   Dan Porumb, Director IT&C
   COGNITROM
  dan@cognitrom.ro
  www.cognitrom.ro
 • Am ramas placut impresioanat de promtitudinea, profesionalismul si modul exemplar in care ati recuperat datele pe care le credam pierdute pentru totdeauna,de pe calculatorul ce se defectase grav. Dupa mai multe luni si sperante risipite de diversi "specialisti", dumneavoastra ati recuperat in timp record si in totalitate, date de mare importanta pentru mine.

  Va multumesc din toata inima!
  Cu cele mai bune sentimente,
  prof.dr. Robert Săndulescu

   Analytical Chemistry Department
   Faculty of Pharmacy
   "Iuliu Haţieganu" University of Medicine & Pharmacy
   Tel: +40 264 597256/ int.2412; +40 (0)750774412
  rsandulescu@umfcluj.ro
 • Vreau sa va multumesc pentru seriozitatea si promtitudinea de care ati dat dovada si sper ca in continuare sa mai colaboram daca va fi cazul.

  UNITATURISM
   Unita Turism, Ing. ADRIAN APAHIDEAN, Consultant IT
   Sucursala Transilvania Cluj
   Cluj-Napoca, P-ta. Unirii, Nr.10, Et.2
   Tel: +40-721-431 454
  www.unita-turism.ro
 • SAVE DATA = PROFESIONALISM. Ma bucur ca m-am intalnit cu firma d-voastra, ati salvat nu numai datele al unui client ci numele firmei noastre. Multumim! Köszönjük!

  PSCOMPUTERS
   PS COMPUTERS
   Gheorgheni
   Jud. Harghita
   Tel: 0740230528
  www.pscomputers.ro
 • Ma bucur ca existati, ca drumurile noastre s-au intersectat, ca HDD-ul meu si imaginile din el au reinviat datorita muncii si perseverentei Dumneavoastra. FELICITARI ECHIPEI SAVE DATA!

   Cu multumiri si consideratie, Robert Molnar
   Baia Mare
   tel:0745348696
 • Va multumim mult pentru serviciile dumneavoastra si speram sa putem colabora si pe viitor.

   Cu stima, Mihai Kiss
   Cluj-Napoca
   tel:0745264824
  www.majorete.ro
 • Sunt foarte incantat de colaborarea cu Save Data. Am fost tratat cu mult profesionalism, calitate si rapiditate. Mi-am recuperat toate datele pierdute foarte rapid, in asa fel incat activitatea mea profesionala nu a suferit de loc. Va multumesc si recomand cu caldura tuturor, Save Data!

  MADEIRA
   SC Madeira Rom SRL
   Cluj-Napoca
  paulc@madeiradistrib.com
  www.madeiradistrib.com
 • Am aflat de serviciile de recuperare de date ale acestei firme profesioniste si veti vedea de ce spun profesioniste. Am luat legatura cu ei, m-am intalnit pentru a le inmana 'cutiuta defecta' dar extrem de importanta ca valoare pentru activitatea mea de peste 5 ani, am semnat acordul pentru drepturile de acces a datelor si a doua zi primesc telefon de la Save Data sa ma anunte ca urmeaza pana la sfarsitul zilei sa refaca datele. Am fost extrem de fericit in momentul cand m-am prezentat la ei cu un suport pentru copierea datelor si am vizualizat pe monitor toate datele. Deci totul profesional, confidential, repede si cu reusita 100%. Bravo, bravo, bravo! Va multumim ca ne ajutati!

  REHAU
   REHAU Polymer - Profile pentru Ferestre, Faţade, Sere din PVC
   tel: 0264415211, fax: 0264415213
   str. Libertăţii, nr. 17, 407035 Apahida, jud. Cluj
  clujnapoca@rehau.com
  www.rehau.ro
 • Am ales firma SaveData pentru dezvoltarea si importanta datelor din cadrul companiei noastre. De la bun inceput am fost placut impresionat de calitatea si stabilitatea serviciilor prestate de acestia iar o caracteristica principala a angajatilor SaveData este promptitudinea si eficienta cu care isi desfasora activitatea. Consider ca sunt profesionisti si recomand cu caldura colaborarea cu aceasta firma.

  INNOVATION-MEDIA
   INNOVATION MEDIA, Manager General: Ovidiu ILEA
   Contact: 0732988575, tel. 0258/876066
   Cod postal: 517785, Judetul: Alba, Localitatea: Unirea
   Adresa: str. Scolii, nr. 1155
  office@innovation-media.ro
  www.innovation-media.ro
 • Aveam de recuperat citeva fisiere importante de pe citeva harduri deteriorate fizic. Am incercat fara succes cu programe de rescue data de pe net. Cu Save Data lucrurile au fost simple: veni, vedi, vici, adica o reusita! Multumim pentru serviciile pline de profesionalism si responsabilitate!

  STUDIA
   STUDIA, Editura si tipografie
   Tel/Fax: 0264.410.946, Mobil: 0744+641.921
   Cluj-Napoca, 400129, Bd. Eroilor 18
  studia@studia.ro
  www.studia.ro
 • O colaborare caracterizata prin profesionalism, promptitudine si calitate a serviciilor prestate. Va multumim mult pentru ajutor si va dorim succes si cat mai multi clienti la fel de multumiti!

  MBS GROUP
   MBS GROUP
   mobile +40 740 309 926, Tel-fax +40 364 116 112
   Str. Fagului nr. 68 C, Cluj-Napoca
  timea.szabo@mbsgroup.ro
  www.mbsgroup.ro
 • to change this html

 • Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.