web analytics

9:00 - 17:00

Ora: Luni - Vineri

0734909090

Sunati inainte de a ne vizita

Facebook

 

Placa electronica defecta

Placa electronica defecta

Placa electronica se defecteaza adesea din cauza unei defectiuni a sistemului electronic de control iar simptomele sunt date de faptul ca Hard Disk-ul nu mai porneste sau se opreste imediat dupa pornire.

 

Astfel de defecte apar din cauze precum: scurt circuit, supratensiune, utilizare indelungata, electricitate statica, alimentarea cu energie cu un voltaj prea mare sau prea mic sau in cazul in care un Hard Disk extern este conectat la o sursa de alimentare gresita ( de exemplu, sursa de alimentare a unui laptop).

 

Daca placa lectronica a Hard Disk-ul dumneavoastra prezinta astfel de probleme, recuperarea datelor se va face in felul urmator: vom repara placa electronica defecta sau vom inlocui placa electronica cu una identica pe care o vom adapta pentru Hard Disk-ul dumneavoastra.

 

Savedata nu recomanda abordarea directa a Hard Disk-ului, fara a parcurge pasii de mai sus (situatie pe care multi o incearca), pentru ca poate sa nu fie deloc de ajutor si chiar sa complice procesul de recuperare al datelor, iar in cel mai rau caz poate provoca daune suplimentare.

No Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.