web analytics

10 - 16:00

Orar: Luni - Vineri

0734909090

Sunati inainte de a ne vizita

Facebook

 

Evaluare gratuita

Evaluare gratuita – Recuperare date

 

Nu platiti nimic daca datele nu pot fi recuperate!

Din respect pentru dumneavoastra, clientii nostri, va oferim evaluarea gratuita a sistemelor de stocare date care prezinta probleme, cu exceptia sistemelor RAID. Daca specialistii nostri vor constata ca datele dumneavoastra nu se mai pot recupera, nu este nevoie sa platiti nimic. Singurele costuri pe care le veti achita sunt cele pentru datele recuperate si pe care le gasiti in lista de preturi.

Daca doriti sa predati personal suportul de stocare, in vederea recuperarii datelor de pe el, va rugam sa sunati inainte de ne vizita la numarul:    

 +0734 90 90 90

Save Data dispune de un laborator de recuperare date asa numitul Clean Room (clasa 100), parte esentiala in procesul de recuperare date.

 

Evaluare Gratuita - Recuperare Date

Singura firma din Transilvania care are laborator Clean Room

 

Clean Room-ul reprezinta un mediu in care temperatura si umiditatea sunt controlate pentru a proteja echipamentele (suporturile de stocare) sensibile impotriva contaminarii cu impuritatile din aer.

 

Mediul este ventilat continuu cu aer filtrat. Persoanele care lucreaza intr-un astfel de mediu sunt obligate sa poarte manusi speciale, masti, costum special de protectie care acopera tot corpul inclusiv capul, pentru a minimiza contaminarea.

 

Astfel acest mediu permite buna desfasurare a procesului de recuperare date in conditii optime, ducand astfel la recuperarea cu succes a datelor.

Procesul de Evaluare Gratuita – Recuperare Date se face in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta atat pentru dispozitivele analizate cat si pentru datele prezente pe acestea astfel incat, evaluarea efectuata sa fie cat mai corect apreciata.

 

Serviciul nostru de Evaluare Gratuita – Recuperare Date este unic in Romania!

 

Pentru a creste sansele de recuperare a datelor dumneavoastra va recomandam sa apelati la serviciul nostru de Evaluare Gratuita si sa nu incercati recuperarea pe cont propriu. Ca recomandare suplimentare, va sfatuim sa nu incercati formatarea hard disk-ului si nu reinstalati sistemul de operare pentru ca riscati sa nu mai puteti recupera nimic din datele dumneavoastra. 

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.