web analytics

10 - 16:00

Orar: Luni - Vineri

0734909090

Sunati inainte de a ne vizita

Facebook

a
$ 3250000
recovered for our clients
a

In the Court of Law

criminal law
a

Direct Way of Justice

malpractice
a

Corporate Lawsuits

capital market
a

Protecting Business

employment
a

Toughest Defence Lawyers with Best Results

You can simply ask our lawyers in our companywhat those are and how you can benefit from them.

a
The International Private Law

Comparison between various civil law and private law institutions.

Va multumesc pentru modul profesionist in care ati prestat serviciu de recuperare date cuprins in contractul dintre societatile noastre. Relatia cu societatea Dumneavoastra a decurs foarte bine, fiind respectate toate clauzele din contract. Ceea ce m-a impresionat in mod placut este timpul scurt in care au fost recuperate datele si modul in care am fost consultat privind ordinea si importanta recuperarii datelor. Avand in vedere cele de mai sus, voi recomanda societatea Dumneavoastra si catre alte societati si persoane care vor intampina probleme similare.

Adrian TEREC | www.energobit.com

Exista momente in viata cand ai impresia ca ai pierdut totul, ca viata ti se destrama intr-o implacabila disolutie in neant. Credeti ca exagerez?! Cati dintre dumneavostra nu ati pierdut cel putin o data informatia de pe un hard disc?! Poze, filme, poate intreaga cronica a vietii dumneavostra. Ei bine, daca vi s-a intamplat asa ceva atunci exista o solutie. Este firma "SaveData". Noua ni s-a intamplat, dar ei au transformat aparentul sfarsit intr-un nou inceput. Datorita lor, un aparat ultraperformant a fost readus la viata, pentru ca ei au stiut cum si au putut recupera toate datele de pe un hard disc cu defect mecanic. Va multumim, SaveData, ca ati existat cand am avut mai mare nevoie de voi. Va dorim sa existati si in continuare pentru ca doar un naiv isi imagineaza ca un hard disc dureaza o vesnicie.

Echipa Lukmed. | www.lukmed.ro

Sunt din Timisoara si am avut de recuperat date personale foarte importante de pe un hard-disk "mort". Mi s-a recomandat Save Data si totul a decurs perfect: am trimis hard-disk-ul, a fost evaluat, datele au fost recuperate. Sunteti profesionisti adevarati si o sa va recomand si eu daca o sa am ocazia. Multumesc inca o data!

Horaţiu Tăutan - Software Engineer | www.continental-corporation.com

Aflasem de la o cunostinta ca firma Save Data este o firma care isi trateaza cu seriozitate clientii, dar am avut recent ocazia sa ma conving si personal. Pentru promptitudinea de care ati dat dovada in recuperarea datelor de pe discul defect, va multumesc si in numele meu si al companiei la care lucrez. Initial, am crezut ca nimeni nu va reusi sa rezolve problema. Am apelat la mai multe echipe de service insa fara nici un rezultat mai ales ca eram presata si de timp! Implicarea dumneavoastra directa a facut ca, la numai cateva zile de la semnalarea defectiunilor, sa putem lucra la capacitate maxima. Acest fapt nu poate decat sa ma bucure si sa vad compania dumneavoastra ca pe un partener deosebit atat pentru mine cat si pentru cei care trec prin aceleasi situatii neplacute. Va multumesc!

Ciulei Daniela - Director Executiv | www.bioeel.ro

In momentul cand nu mai speram sa recuperam date esentiale pentru functionarea companiei, am primit vestea ca nu e totul pierdut. In final am reusit sa recuperam totul si acesta doar datorita SAVE DATA. Le multumim pe acesta cale si le uram ca pe viitor sa die tota sa de profesionisti.

Nelu Sirbu - director tehnic | www.wscomm.ro

Prin prezenta, dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul profesional in care S.C. SAVE DATA S.R.L, a acordat firmei noastre servcii de reparatie si recuperare date cu defect fizic pentru calculator /laptop. Totodata, echipa S.C. SAVE DATA S.R.L , prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de recuperare date, mai ales ca aceste date erau destul de importante pentru firma noastra. In concluzie, recomand compania S.C. SAVE DATA S.R.L, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

LITAN CRSTIAN EDUARD - ADMINISTRATOR | SC LABO SHOP SRL

Suntem o companie care executa lucrari in domeniul automatizarilor industriale. Am ajuns intr-o situatie dificila datorita defectarii unui harddisk la care din pacate nu ii facusem un backup. Astfel dupa trei incercari nereusite pe la diverse firme am primit recomandarea de la un colaborator care ne-a indreptat catre SAVE DATA si domnul Dan Sirbu. A reusit ceea ce nu am crezut ca este posibil si a recuperat date foarte importante pentru noi. Dupa aceasta situatie prin care am trecut recomand tuturor celor care au astfel de probleme sa apeleze la domnul Dan Sirbu de la SAVE DATA.

ing. Gelmereanu Iuliu Cristian - Director Comercial | www.evopro.ro

Datenrettung von RAID 5 Sytem mit zwei defekten Festplatten Nach einem kapitalen Stromausfall bei unserer Niederlassung in Timişoara Rumänien mussten wir feststellen, dass zwei von vier Festplatten des RAID 5 Systems in der Storage defekt waren. Leider war auch das Backup nicht vollständig, was eine rasche Rettung der Daten notwendig machte. Die Firma „Save Data SRL” in Cluj (Rumänien) hat diese Aufgabe bravurös erledigt und innerhalb von nur zwei Tagen sämtliche Daten wiederhergestellt. Ich möchte mich herzlich für die hervorragende Arbeit bedanken!

Burkhard Kresser - Cross Border Manager | www.medienhaus.at

Am onoarea de a multumi echipei Save Data pentru ajutorul acordat in recuperarea unor date de pe un memory stick blocat, si de a recomanda aceasta firma de profesionisti tuturor care se afla in situatia mea si nu stiu cui sa- i ceara ajutor. Oricine poate pati sa se blocheze un hard, un memory stick, si este bine de stiut, ca exista firme serioase in domeniu, care te pot ajuta la nevoie, care sunt seriosi si prompti in colaborare, si cel mai important, respecta termenele stabilite. Va multumim!!!

Torjai Zsolt - General Manager | www.bestwesterncluj.ro

Proven credentials

Immigration Law 0
Medical Malpractice 0
Products Liability 0
Contact Us Now
a

Competition Law Insight

free consultation

In conjunction with his vast know-how, we leverage the robust legal expertise of working in different courts.

Contact Us Now
a

Intellectual Property Law

protecting rights

In conjunction with his vast know-how, we leverage the robust legal expertise of working in different courts.

Contact Us Now
a

Finance Managing

protecting property

In conjunction with his vast know-how, we leverage the robust legal expertise of working in different courts.

Contact Us Now

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.